Urbanizer staat voor verrassend en passend design. Architectuur die je omgeving verandert.

Urbanizer Architecten staat voor vernieuwing die niet vervreemdt: het mag er zijn, echter moet het ook aansluiten op de omgeving. Binnen ons bureau vind je architecten en project managers, deze combinatie is onze kracht. Door onze manier van werken wordt een ontwerp niet alleen een inspirerende schets, maar meteen een uitvoerbaar en haalbaar plan. Samen met onze klanten realiseren wij projecten voor zowel particulieren als zakelijke klanten, in Utrecht en daarbuiten. Van het eerste idee tot aan de oplevering zijn wij betrokken bij het project.

Urbanizer focust zich op opdrachten waar verschillende disciplines worden geïntegreerd in het ontwerp. Denk dan aan een specifieke vormgeving van exterieur en interieur, energiezuinige ingrepen, en circulaire bouwen. Daarnaast behoort restauratie van monumenten tot de discipline van Urbanizer Architecten.

Onze projecten zijn altijd uniek voor wat betreft locatie, technische eisen en wensen. Vandaar dat ieder project eigenlijk een maatwerkoplossing is. Per project formeren we een team van specialisten die waardevol zijn voor het project zoals installatie adviseurs, constructieadviseurs en aannemers. Het co├Ârdineren van dit team behoort tot onze taak in het bouwproces.

Expertise

  • Verbouwen
  • Restauratie
  • Nieuwbouw
  • Circulair bouwen
  • Interieur

Team

Urbanizer is opgericht in 1996. Het bureau heeft met verschillende vennoten een ontwikkeling doorgemaakt van een gecombineerd Architectenbureau en Aannemersbedrijf naar het huidige Architectenbureau.

Het bureau wordt momenteel geleid door Sietse van der Spuij (1971) die studeerde bouwkunde aan de HTS in Utrecht en daarna Architectuur aan de TU in Eindhoven.

Per project stellen we een team samen met medewerkers uit de flexibele schil, aangevuld met externe adviseurs voor specifieke disciplines. In het bureau is een plek voor een stagiair of afstudeerder die meewerkt aan de projecten.