Éen bureau.
Sterke samenwerking.

Wij zijn een bureau van architecten en aannemers. Een combinatie die staat als een huis,al zeggen we het zelf. Zodra de architect aan de slag gaat met de eerste ontwerpen, kijktde bouwer al mee. Op die manier wordt uw ontwerp niet alleen een inspirerende schets,maar meteen een uitvoerbaar en haalbaar plan. Van het eerste idee tot de laatste schroef: schakel ons in voor de complete bouw. Als u een deel van het werk zelf wilt doen, dan kan dat. Daar maken we goede afspraken over. Maar eerlijk is eerlijk: het liefst zorgen we zelf voor de uitvoering en afwerking. Dan garanderen we dat het mooi, vakkundig en duurzaam gebeurt. De ervaren bouwers van Urbanizer werken al jaren met elkaar samen. Ze hebben aan een half woord genoeg en werken snel en professioneel.

Jij bedenkt.
Wij ontwerpen.

Een ontwerp begint bij een idee. Het idee van onze klant. Dat is stap 1: wat heb je voor ogen? Waarom ga je bouwen of verbouwen? We bespreken samen de mogelijkheden en bekijken meteen enkele praktische zaken zoals financiën en vergunningen. We geven je een offerte en na akkoord gaan we aan de slag. Binnen enkele weken na het eerste gesprek krijg je van ons een gedetailleerd ontwerp. Jouw ideeën met een Urbanizer ‘extra’. We geven ook een uitgebreid overzicht van materialen en de globale planning.

Wij plannen.
Wij voeren uit.

Van het ontwerp gaan we naar stap 2 en 3: bouwvoorbereiding en uitvoering. In het ontwerp hebben we al nagedacht over materialen en planning, dus we kunnen vlot aan de slag. De vakmannen van Urbanizer weten wat ze doen. Ze kennen het ontwerp, leveren goed werk en doen dat snel. Je zit niet aan ons vast; je kunt het werk of een deel daarvan laten uitvoeren door iemand anders. Ruim tweederde van onze klanten kiest ervoor om alles door Urbanizer te laten doen.