Éen bureau.
Sterke samenwerking.

Wij zijn een bureau van architecten en project managers. Een combinatie die staat als een huis, al zeggen we het zelf. De architect ontwerpt niet alleen maar neemt ook een actieve rol aan als organisator van de bouw. Op die manier wordt uw ontwerp niet alleen een inspirerende schets,maar meteen een uitvoerbaar en haalbaar plan. Van het eerste idee tot de oplevering, schakel ons in voor het complete bouwproces. 

Jij bedenkt.
Wij ontwerpen.

Een ontwerp begint bij een idee. Het idee van onze klant. Dat is stap 1: wat heb je voor ogen? Waarom ga je bouwen of verbouwen? We bespreken samen de mogelijkheden en bekijken meteen enkele praktische zaken zoals financiën en vergunningen. We geven je een offerte en na akkoord gaan we aan de slag. Binnen enkele weken na het eerste gesprek krijg je van ons een gedetailleerd ontwerp. Jouw ideeën met een Urbanizer ‘extra’. We geven ook een uitgebreid overzicht van materialen en de globale planning.

Wij plannen.
Wij brengen samen.

Van het ontwerp gaan we naar stap 2 en 3: bouwvoorbereiding en uitvoering. In het ontwerp hebben we al nagedacht over materialen en planning, dus we kunnen vlot aan de slag. We betrekken al vroeg een aannemer zodat ze het ontwerp kennen en daar nog input op kunnen geven voor wat betreft de uitvoering.