Urbanizer staat voor krachtig en passend design. Architectuur die je omgeving verandert en verbindt.

Wij staan voor vernieuwing die niet vervreemdt.
Wat wij ontwerpen en bouwen mag er zijn, maar is ook verbonden met de omgeving en de gebruikers.

 

Architecten en projectmanagers
Bij ons vind je architecten en projectmanagers. Deze combinatie is onze kracht. Daardoor blijft ons ontwerp niet bij een inspirerende schets. Het is altijd uitvoerbaar en haalbaar. Vanaf het allereerste idee tot en met de oplevering is Urbanizer nauw betrokken bij het project.

 

Verschillende disciplines
Wij realiseren projecten voor zakelijke, culturele en particuliere opdrachtgevers. Urbanizer richt zich daarbij op opdrachten waarbij we verschillende disciplines kunnen verbinden. Denk aan een specifieke vormgeving van exterieur en interieur. Of aan energiezuinige ingrepen en circulair bouwen. Daarnaast behoort de restauratie van monumenten tot onze expertise. Kenmerkend voor Urbanizer is de toepassing van natuurlijke materialen.

 

Het beste team voor elk project
Onze projecten zijn altijd uniek qua locatie, technische eisen en wensen. Ieder bouwproject vraagt om een maatwerkoplossing. Wij stellen steeds het beste team samen met toegewijde specialisten: installatieadviseurs, constructieadviseurs, aannemers. De coördinatie van dit projectteam is onze taak in het bouwproces.

Team

Sietse van der Spuij (1971) leidt Urbanizer. Hij is afkomstig uit het nuchtere Groningen. In Utrecht studeerde hij bouwkunde aan de HTS, gevolgd door een studie architectuur aan de TU Eindhoven. Daar studeerde hij af met een studie naar een museum in de natuur van Flevoland. Sietse laat dan ook graag verwijzingen naar de natuur terugkeren in zijn ontwerpen, bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke materialen.
Daarnaast is hij gefascineerd door gebouwen met een lange geschiedenis. Tussen 2013 en 2015 behaalde hij een master Bouwhistorie, Restauratie en Monumentenzorg aan de Hogeschool Utrecht.
Sietse benadert elke ontwerpopdracht persoonlijk en gedreven, met grote aandacht voor techniek, duurzaamheid, interieur en detaillering. Dankzij zijn ervaring als aannemer begeleidt hij elk ontwerp ook tijdens de bouw, tot en met de oplevering.

Franka Klomp (1995) studeerde bouwkunde aan de Hogeschool Utrecht en ontwikkelde zich tot technisch ontwerper en interieurontwerper. Typerend voor Franka is de conceptuele benadering en realistische vertaling van de ontwerpopgave. Ze heeft veel oog voor maatwerk en detail, of het nu gaat om grote kantoren en retail of kleine horeca- en woonprojecten. Daarnaast heeft Franka hoge affiniteit met zintuigelijk ontwerp en de natuur. Hierdoor zet ze graag materialen en vormen in als middel om een trigger op te wekken bij de gebruiker.